Gennep / веломеста

Не знаете, где поблизости отремонтировать велосипед? Или куда лучше поехать за покупками, чтобы велосипед можно было оставить на парковке?Не уверены какой велосипед хотите купить и где лучше это сделать? Где находится велоклуб вашего города и как встретиться с велосипедистами в вашем районе?На карте города Gennep отображаются велостоянки, спортивные магазины, велосервисы, точки проката велосипедов и велоклубы, а также другие полезные как начинающему, так и профессиональному райдеру места.

Van Sleeuwen 2-Wielerspecialist

 +31-0492 35 12 78
Ringbaan 27, Venhorst, 5428 GP, Gennep, Нидерланды
  • Веломагазин
van Sleeuwen 2wielers in Venhorst is dealer van Gazelle,Goldline, Batavus, Sparta, Loekie en TREK fietsen. Wij zijn gespecialiseerd in electrische fietsen en hebben alle topmerken in huis oa.Gazelle,Sparta,Trek en het exclusieve topmerk Goldline.Verder zijn wij servicedealer van Koga en Batavus. Na ruim 80 jaar is van Sleeuwen 2wielers uitgegroeid tot een zeer moderne en vooruitstrevende zaak waar service en persoonlijke aandacht en een eerlijk advies nog steeds hoog in het vaandel staan! Dat dit niet onopgemerkt is gebleven bij de jury van de verkiezing 'tweewielerwinkel van het jaar 2004' blijkt uit de nominatie die men daarvoor ontving in Januari 2004. Helaas werd men geen winnaar van deze verkiezing maar kan men toch vol trots zeggen dat ze bij de beste 10 fietsenzaken van Nederland zijn benoemd door de vakjury van het vakblad 'TWEEWIELER' ***** bovag 5 sterren certificaat ***** Van Sleeuwen 2wielers is gecertificeerd voor een '5 sterren tweewielerzaak' door de bovag in 2005. Dit houd in dat men bij ons beschikt over alle faciliteiten die men van een moderne fietsenzaak anno 2012 mag verwachten.Ook is men in bezit van alle vakdiploma's die men daarvoor nodig heeft en hebben we monteurs met meer dan 30 jaar ervaring in de werkplaats.
Оставить отзыв

Wagenberg Tweewielers

 +31-0246 22 13 05
Schoonenburgseweg 4, Overasselt, 6611 AB, Gennep, Нидерланды
  • Веломагазин
Wagenberg 2-wielers is gespecialiseerd in racefietsen en mountainbikes, maar ook gewone stadsfietsen en kinderfietsen behoren tot het assortiment. Naast twee etages boordevol fietsplezier vindt u bij ons ook regelmatig speciale aanbiedingen verkregen door grote inkoop rechtstreeks vanaf de fabrikant. Ook voor bedrijven en bedrijfsfietsplannen hebben wij diverse mogelijkheden.
Оставить отзыв

Hans Struijk Nijmegen

 024 355 3906
Hatertseweg 486, Nijmegen, 6533 GV, Gennep, Нидерланды
  • Веломагазин
Hans Struijk biedt een uitgebreid aanbod aan fietsen, fietsaccessoires, -onderdelen en -kleding. Bij ons kan je terecht voor ieder type fiets. Of je nu op zoek bent naar een stadsfiets, mountainbike, racefiets, (high speed) elektrische fiets of kinderfiets, wij kunnen u helpen!
Оставить отзыв

Het Fietsenhuis Theo Aben

 +31-0485 38 14 09
Dorpsstraat 3, Ledeacker, 5846 AB, Gennep, Нидерланды
  • Веломагазин
Оставить отзыв

Hans Lemmens Tweewielers Cuijk BV

 0485 31 27 16
Gildekamp 17, Cuijk, 5431SP, Gennep, Нидерланды
  • Веломагазин
Оставить отзыв